TIPS OSS Leser du nyhetene på nettavisene i påsken? Les nyhetene på moss-avis.no. Tips oss gjerne. Send en melding med MA TIPS og send den til 2303.

Send oss gjerne tips i påsken

Vi har folk på jobb hele påsken. Tips oss gjerne!
Irene Sundby Nilsen
Publisert 05.04.2012 kl 18:16 Oppdatert 05.04.2012 kl 18:16

Tips en venn på e-post:I mangel av papiravis i påsken leser mange nyhetene på nett. Du kan følge med det som skjer på moss-avis.no, uansett hvor du er.

Har du testet vår nye utgave av moss-avis.no for mobiltelefon? Nettadressen er m.moss-avis.no. Denne utgaven er spesialdesignet for smarttelefoner og ble lansert for kort tid siden.

Vi har folk på jobb i nettredaksjonen i moss-avis.no hele påsken.

Har du vært i Strømstad i dag, eller er du på fjellet og nyter siste rest av vinter? Skjer noe der du er kan sende oss tips, bilder og video. Send MA TIPS til 2303.

Du kan også sende oss en mail til internett@moss-avis.no.

På forsiden nå


Se alle flausene fra sportssendingene

...
Det er ikke alt som går på første forsøk. Det er våre sportssendinger et tydelig bevis på. Trykk på hovedbildet for å se årets tabber.

...

Eiendomskonsern kjøpte sykehuset

NG Development har kjøpt sykehuset i Fredrikstad.

Julehandel i Gågata

...
Dette er siste episode i vår turserie før jul, og denne gangen starter vi øverst i Gågata og går til julegrana ved kirken og tilbake. En litt humoristisk vri på det hele, og vi minner om fjellvettreglene - som også er overførbare til julehandelen.

...

Fortsatt distriktets neste største arbeidsplass

Fortsatt stor aktivitet på Rygge flyplass

Selv om den militære delen av Rygge flyplass er besluttet nedlagt, er aktiviteten fortsatt stor.