"Seint hjem i kveld"

Fjellstøtt

Knut-Eigil Nesselquist
Publisert 24.10.2011 kl 10:33 Oppdatert 24.10.2011 kl 12:40

Tips en venn på e-post:


Fjeldbæk

«Seint hjem i kveld»
(Tylden)
 


Det var med forventning jeg mottok Fjeldbæks oppfølger, den som i bransjen sies å være så vanskelig etter en god debut.

Men her er det ikke snakk om et ungdomsband som stadig søker etter nye retninger og utfordringer større enn de behersker.
Fredrikstad-baserte Fjeldbæk flyter allerede i sitt andre album på rutine, og leverer igjen ei bunnsolid og variert plate med både pop, soul, country, roots og jazzinfluenser. Og ikke et svakt spor.

Del på Facebook

Fjeldbæk er en nasjonalskatt som langt flere burde tatt seg tid til å lære og kjenne, og hver låt står fjellstøtt på et fundament av kompetanse innen låtskriving og fremføring.

Her er både vokal og musisisme i det øverste sjikte av hva man får i Norge. Hør bare på «Kapteinen» en nydelig poplåt som under Hellbillies’ fane ville vært en megahit. Og får du ikke dansefot av «Lyn og torden» bør du ringe fastlegen. Så føres vi rett inn i tittelsporet og får hvilepuls igjen.

Herlig! Kyrre Fritzner står igjen for produksjonen. Ytterligere et kontinuitetsbærende kvalitetsstempel!

Les mer om:  Kultur  Plateanmeldelser  Kultur 

På forsiden nå


- Jeg tør ikke la datteren min bo her

Therese Haug (22) bor med sin seks år gamle datter i en kommunal bolig i Strandgata 7 i Moss. Allerede da hun flyttet inn i juni i fjor, fant hun flere tegn på sopp og mugg på veggene.

Skolestarten utsatt i Hølen

Åpningen av nye Hølen skole er utsatt til 1. november 2015.

Spennende innspill fra idretten

I løpet av måneden skal Moss kommune vedta en ny plan for idrett og fysisk aktivitet. Hele 11 innspill har kommet, noe som viser at anleggsbehovet er stort.