Jazzparade i Son Foto: Øivind Lunde

Jazz og smil i Son

Tonene var ledige og foten var lett da Sons særpregede musikkorps ”Soon etter frokost” markerste sine første 10 år med Jazzparade lørdag.
Øivind Lunde
Publisert 09.06.2012 kl 18:53 Oppdatert 09.06.2012 kl 20:53

Tips en venn på e-post:Eller korps og korps. Den særdeles opplagte konferansier, Birger Hekkelstrand, fikk raskt sitt pass påskrevet, da han benevnte humørsprederne som korps.
- Vi er ikke noe korps, vi er et orkester, kom det resolutt fra de bakre rekker. Men da den samme konferansier omtalte de som gjengen uten ledelse, kjent for å komme ubedt og plutselig, var det ingen protester.

Fargesprakende iver-inferno

Men så er da også jubilanten et fargesprakende inferno av iver. Som smittet sine sambygdinger på lørdag. Nok til å dra sammen alle tilstedeværende i en Polonese av smil og latter.

STORT BILDEGALLERI HER!

I det hele tatt var tonen ledig i Son sentrum lørdag ettermiddag. Både den musikalsk og den joviale med musikk og sang både hånd i hånd og hånd i hanske.

Les mer i mandagens utgave av Moss Avis!

Les mer om:  Kultur  Kultur 

På forsiden nå


Trafikkulykke ved Mosseporten

Tips oss: SMS: MATIPS til 2005 Telefon: 46 90 77 77 internett@moss-avis.no Send video
Flere biler involvert

Frykter at kulturarven glipper for folk flest

Kølabua på Sauholmen råtner og forfaller, men Kongelig Norsk Seilforening har penger og mannskap. De vil ha bygget, og tilbyr seg å pusse opp for å få det.

Tony Fjærgård tilbake på kinoen i Moss

– Det er fint å være tilbake. Det som overrasker meg mest er hvor velholdt kinoen fremdeles er.