Anne Sofie Larsen (nærmest) og over 50 tilskuere nøt skumringskonserten i Urtehagen lørdag kveld. Foto: Foto: Torgeir Snilsberg

Stort oppmøte, tross OL-finaler

Folk strømmet til konsertene i Losen i Larkollen og Urtehagen i Rygge i går kveld, uavhengig av gullkampene som foregikk under OL i London.
Torgeir Snilsberg
Publisert 12.08.2012 kl. 11:45 Oppdatert 12.08.2012 kl. 11:45

Tips en venn på e-post:


Göran Fristorp var i sedvanlig godt slag på Losen lørdag kveld. Foto: Foto: Torgeir Snilsberg

Mens Andreas Thorkildsen i hvert fall forsøkte å ta sitt tredje strake OL-gull i mennens spydfinale, og mens de norske håndballjentene varmet opp og etter hvert kom i gang med å ta sitt andre strake OL-gull, ble to fine kulturarrangementer arrangert ikke så altfor mange spyd- og håndballkast fra hverandre i Rygge i den deilige sommerkvelden.

Århundrets kjærlighetssaga

På Losen, sommerens store lokale konertsted, var det fullsatt da Göran Fristorp entret scenen og innledet med Evert Taubes udødelige "Fritiof och Carmencita".
Og i Urtehagen ved Vestre Pålsrød noen få kilometer lenger nord kom det over 50 publikummere for å få med seg "Århundrets kjærlighetssaga" i ord og toner ved Signy Sandsberg, Tom Simensen, Torny Høgberg og Liv Frengstad.

Verdensrekord

Moss-avis.no fikk med oss den muntre og varme innledningen på Losen, og hele den gripende konserten i Urtehagen. Og på vei hjem til tv-en og andre omgang av gulljentenes OL-kamp, fikk vi sannelig høre på radioen at Usain Bolt tok sitt tredje OL-gull i London da han løp Jamaica inn til verdensrekord på 4 x 100 meter stafett for menn.

Les mer - om konsertene - i Moss Avis i morgen!
 

 

Les mer om:  Kultur  Kultur 

På forsiden nå