404 - Not found

Error message: Invalid value for input parameter sectionid : 5-67-tag:økonomi

404 - Not found

Error message: Invalid value for input parameter sectionid : 5-67-tag:økonomi

Sempro vok­ser mest av alle i Moss

113 Østfold-be­drif­ter had­de i år kva­li­fi­sert seg for å kom­me på DNs ga­sel­le­ran­king over de hur­tigst vok­sen­de be­drif­te­ne i fyl­ket. Di­gi­tal­by­rå­et Sempro fra Moss ble ran­ket som fyl­kets tred­je raskest vok­sen­de virk­som­het.

Planlegger to Bunnpris-butikker i Moss

‑Vi håper å få åpnet den første Bunnpris-butikken i Moss til påske neste år. Selv om konkurransen er hard, så tror vi på vårt konsept. (Trykk på symbolene i hovedbildet for mer informasjon).

Slik er de lokale boligtrendene

– Den litt negative pristrenden fra fjoråret virker å være over og vi er tilbake i en mer naturlig utvikling, sier eiendomsmegler Eirik Reinnel. Meglerkollega Tone Selfors Ekeland forteller at kjøperne nå ønsker mer enn "bare" en vanlig fellesvisning.

Teg­ner Vest­by sent­rum helt på nytt

Med den kom­men­de Ikea-etab­ler­in­gen som mo­tor, tar nå Vest­by kom­mu­ne grep for en styrt sen­trums­ut­vik­ling.

Priset til 11,5 millioner kroner

Ekeby gård i Rygge er lagt ut i markedet til en salgspris på 11,5 millioner kroner. Det er på nivå med verditaksten.

Mossefirma med lukrativ kontrakt

Wärtsilä sitt inertgass-system med banebrytende titankonstruksjon er valgt for verdens største oljeplattform i sitt slag.

Mossefirma klare til å innta Kina

Over flere år har leveranser til skipsbyggerier i Korea vært big business for Wärtsilä i Moss. Nå er et nytt og mye større marked i ferd med å åpne seg i Kina.

Moss Hotel og Parkteatret med en felles plan

Moss Hotel er lei av å måtte si nei til virksomheter som vil legge større dagskonferanser til Moss. Et samarbeid med Parkteatret vil imidlertid sikre tilgang til 550 konferanseplasser.

Ørekroken terrasse best i landet

– Vi er stolte over å være i Norgestoppen når det gjelder høy kredittverdighet, sier styreleder Arvid Aamodt i Ørekroken Terrasse Boligsameie.

Bygg mer, bygg smått, bygg leiligheter

Boligbyggingen i mosseregionen og Follo henger langt etter befolkningsveksten. Nå råder Prognosesenteret kommunene om å hive på mer kull.

Gleder seg over gode resultater

"Høyest bransjescore og best blant meglerne". Det er hva Norsk Kundebarometer viser at Aktiv Eiendommegling har oppnådd for fjerde året på rad. Daglig leder og megler i Aktiv Moss, Kristin Sundling, er strålende fornøyd.

Outlet blir billigby for handlegale

Folk handler som gale på fabrikkutsalget Outlet One i Vestby. Nå skal butikken i det tidligere møbelsenteret bygges ut som en liten fabrikkutsalgsby.