rot Dette har flere sett seg lei på. Nå lover Jonas Hansen å rydde opp etter seg. Foto: Foto: Pål Andreassen

Braken-eier skal rydde opp snart

I over tre uker har brygga der «Braken» lå sett ut som en søppelsti. Nå lover Braken-eieren å rydde opp etter seg.
Trine Urstad
Publisert 01.06.2012 kl. 00:00 Oppdatert 01.06.2012 kl. 07:17

Tips en venn på e-post:Flere av Moss Avis’ lesere har klaget på søppel og materialer langs brygga der «Braken» ble hevet. Havnekaptein Tom Lystad sier at materialene som ligger langs brygga tilhører Jonas Hansen, eieren til «Braken», og har ligget der siden båten ble hevet i begynnelsen av mai. Det har naboene, og havnekapteinen sett seg lei på.

Ikke fornøyde

– Vi har mast på eieren flere ganger og han har lovet å ta det, men ingenting har skjedd hittil, nei, sier Lystad og legger til:

– Vi er ikke veldig fornøyde med situasjonen og kommer til å rydde opp hvis ikke han gjør det snart. Men slik situasjonen er nå, med mange i streik, har vi ikke mulighet, sier han.

Han sier at det ikke er en gunstig situasjon og skjønner naboenes klager.

– Det er ikke fint og er ingen gunstig situasjon for noen egentlig. Vi håper at eieren nå kommer og rydder opp før streiken er over og vi må gjøre det, sier han.

Tar det snart

Jonas Hansen sier at det vil bli ryddet opp «veldig snart».
– Det har vært litt mye i det siste, men jeg vil ta det snart, sier han.

Heller ikke selve båten, eller det som er igjen av den, har eieren hentet. Vraket ligger inne på området til Moss havn, men Lystad skulle helst sett at eieren hentet den.

– Vi har mast på dette også. Det er ingen lett operasjon å få den vekk, men eieren har sagt til oss at han skal dele den opp og kjøre den vekk. Når det skjer derimot vet jeg ikke. Det ser ut til å gå litt tregt med han, sier havnekapteinen.

Les mer om:  Nyheter  Nyheter 

På forsiden nå