Fra og være turkamerater har de nå blitt partnere for liver, Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen. Foto: Kari Oliv vedvik

Fant lykken på Tjukkastur

Tjukkasgjengen skaper lykke for både sjel og kropp, lørdag ble Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen smidd i hymens lenker.
Kari Oliv Vedvik
Publisert 18.08.2012 kl. 13:38 Oppdatert 19.08.2012 kl. 02:46

Tips en venn på e-post:


Applaus fra de fremmøtte til de nygifte. Foto: Kari Oliv Vedvik
Jan Ellefsen spurtet innom for å overbringe sine lykkeønskninger til Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen. Foto: Kari Oliv Vedvik
Mange fra Tjukkasgjengen ville gratulere de nygifte, Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen.. Foto: Kari Oliv Vedvik

Tjukkasgjengen som har sitt utspring i Moss har skapt ringvirkninger landet over, nå har etter hvert flere og flere blitt litt mer enn gode venner.

Ingen aprilsnarr

1. april i år gikk både Marit og Terje sin aller første tur med Tjukkasgjengen.

- Det var på en tur i Mossemarka og vi fikk god kontakt, sier bruden som innrømmer at det var ekstra hyggelig å gå på tur når man møtte en så staut kar.

- Det er jo litt av konseptet med Tjukkasgjengen at en skal ha turkamerater, smiler mannen som nettopp har sagt ja til å dele resten av livet med turkameraten han traff i Mossemarka.

Idealtid

Utenfor Tinghuset har Tjukkasgjengen møtt mannsterke opp for å feire brudeparet. Innom kommer også initiativtaker for tiltaket, Jan Ellefsen, han er godt i gang med Christian Frederik løpet.
- Jeg måtte jo gratulere dere, så innmari moro. Jeg får skåle med dere senere, for nå må jeg løpe videre, jeg har en idealtid å holde. Målet er å gjennomføre løpet før kveldsnytt, sier en litt andpusten Ellefsen, før han beiner videre.

Ryktet forteller at det er flere par i emningen og at ringer skal ha blitt utvekslet, men aller første par ut er det lykkelige paret, Terje og Marit.

- Vi skal fortsette å gå tur, det er både hyggelig og bra, sier de nygifte.
 

Les mer om:  Nyheter  Nyheter 

På forsiden nå