Ragnhild Lervik Johansen (innfelt), Ap-politiker og varaordfører i Vestby kommune, er rystet over terrorangrepene på Utøya og i hovedstaden. Foto: Foto: Scanpix & Terje Holm

– Ingen fra Vestby blant de skadde eller drepte

Ifølge Ragnhild Lervik Johansen, varaordfører i Vestby, er ingen fra kommunen omkommet eller skadd etter terrorhandlingene i Oslo og på Utøya.
Kenneth Stensrud
Publisert 23.07.2011 kl. 14:25 Oppdatert 25.07.2011 kl. 09:50

Tips en venn på e-post:Fra før av er det kjent at fem personer fra Østfold er savnet fra Utøya. To personer fra mossedisktriktet skal være blant de med skuddskader. Én av disse skal være fra Rygge.

Del på Facebook

For Vestby er situasjonen en helt annen.

– Etter det vi kjenner til skal det ikke være noen fra Vestby kommune som befant seg på Utøya, sier Johansen til moss-avis.no.

Heller ikke etter bomben på Regjeringskvartalet skal noen personer fra Vestby være blant de skadde eller drepte, opplyser varaordføreren.

Vestby har ikke noe fungerende AUF lokallag i kommunen.

Les også: Østfold AUF midt i skytedrama

Tankevekker

Johansen er selv Ap-politiker, men forteller at hun aldri har vært på Utøya.

– Jeg er sjokkert som alle andre. Det er en forferdelig hendelse. Dette er en tankevekker for alle som er opptatt av politikk og demokrati. Det er viktig at vi nå gjør som våre ledere har sagt, nemlig å stå sammen og ta vare på hverandre, sier hun.

Les også: – En feig handling

VET DU NOE OM SAKEN? HAR DU BILDER? 
Tips oss på internett@moss-avis.no
eller ved å sende MMS med kodeord MATIPS til 1932

Les mer om:  Nyheter  Terrorhandlingene  Nyheter 

På forsiden nå