LOKALT lokalt – Jeg vil gjerne ha oppskrifter, men basert på lokale råvarer, sier Reidar Kaabbel. (Foto: Eva Fretheim)

Må lage mat til Kleppa

Det har ikke manglet på gode råd etter at vålerordføreren sa han gjerne kunne lage maten hvis Kleppa og Navarsete kom.
Eva Fretheim
Publisert 26.05.2012 kl 00:00 Oppdatert 13.08.2012 kl 19:41

Tips en venn på e-post:Tidligere denne uka skrev Moss Avis at Reidar Kaabbel hadde invitert statsrådene Magnhild Meltveit Kleppa og Liv Signe Navarsete til samtaler med ordførerne i mosseregionen.

– Jeg kan gjerne lage maten, hvis det er det som skal til, sa vålerordføreren da han inviterte. Statsrådene takket ja, og nå mottar ordføreren oppskrifter og mattips på mail og SMS.

Tapas

- Jeg fikk en mail med oppskrifter på tapas med utgangspunkt i kylling, siden jeg driver med kylling selv. En annen meldte at jeg burde servere elg. Etter flere SMS begynte jeg å lure på om det er noen som betviler min evne til kokekunst, smiler Kaabbel.

– Så nå ender det med at du må lage mat?

– Det ser sånn ut, sier ordføreren som gjerne tar imot flere tips. Jeg vil gjerne ha oppskrifter, men det må være med utgangspunkt i råvarer fra Moss, Rygge, Råde eller Våler. Til sammen har vi jo alt i disse kommunene. Vi har matfatet rett utenfor døra, sier Reidar Kaabbel, som ikke er bekymret for maten.

– Det er så mye flinke folk i Våler, så dette skal vi ordne. Og for sikkerhets skyld kan jeg alliere meg med Tage Pettersen, som er utdannet kokk, sier han.

Kleppa og Navarsete kommer for å diskutere utfordringene med samferdsel og omstillinger med ordførerne i Moss, Rygge, Råde og Våler.

På forsiden nå


- Har jeg vunnet 613.000 kroner? Så flott, da

En Vestby-dame fikk en topp beskjed på ferietur.

Fortsatt glatt på E6 - havnet på taket

Tips oss: SMS: MATIPS til 2005 Telefon: 46 90 77 77 internett@moss-avis.no Send video

Julie (21) funnet i live i skianlegg i Canada

Julie Abrahamsen (21) fra Son er funnet i live i fjellet Whistler i Canada etter å ha vært savnet i tre dager.

Vil spandere leirskolen

Hittil har 7. trinn på Ekholt og de andre skoleklassene i Rygge valgt selv og betalt selv for leirskole. Det kan det bli endring på nå.