Motorsyklist målt til 174 km/t på E6

Den unge østfoldingen var ivrig etter å komme seg hjem fra trening og gasset derfor på mens han kjørte motorsykkel på E6 gjennom fylket. En gjennomsnittshastighet av174 kilometer i timen, syntes imidlertid ikke politiet noe særlig om.
Ole Christian Foss
Publisert 10.06.2012 kl 11:01 Oppdatert 10.06.2012 kl 11:01

Tips en venn på e-post:Mannen i begynnelsen av 20-årene erkjente at han hadde kjørt alt for fort, da saken nylig var oppe til behandling i tingretten.
- På deler av strekningen holdt jeg sikkert en gjennomsnittshastighet av 174 kilometer i timen, men jeg kjørte ikke fort hele tiden. Jeg varierte hastigheten, forklarte han dommeren.

Mannen forklarte videre at han ikke hadde skapt noen trafikkfarlige situasjoner den aktuelle torsdagskvelden, og at han godtok straffen politiet forespeilet ham da han ble stanset.

Påtalemyndigheten foreslo at motorsyklisten burde sone 14 dager i fengsel, noe retten sa seg enig i. Det var også enighet om at mannen burde miste førerretten i 18 måneder, og at han må avlegge ny fullstendig førerprøve dersom han ønsker å gjenerverve førerrett på et senere tidspunkt.

På forsiden nå


...

Mann fra Hobøl ble SuperLotto-millionær

Til sammen tretten vinnere får sin del av den rekordstore SuperLotto-potten på 57 millioner kroner.

Litt lavere ledighet i Østfold før jul

...
De siste fire månedene har den sesongjusterte ledigheten i Østfold gått ned med sju prosent. Ledigheten er nå 3,3 prosent av arbeidsstyrken.

...

ST1 kjøper Shell

Oljegiganten Shell selger sine 420 norske bensinstasjoner.

sykehuset i fredrikstad

Fikk sykehuset til halv pris - vil bygge i høyden

En ukjent eiendomsaktør fra Bergen, Kan Cao (49) har kjøpt sykehuset på Cicignon med 55.000 kvadratmeter.