Utvider Norwegian utvider tilbudet sitt fra MLR.

Norwegian satser med Star Tour fra MLR

Norwegian og Star Tour utvider samarbeidet og inngår ny millionkontrakt. Samarbeidet omfatter at Norwegian skal fly Star Tours kunder fra Moss Lufthavn Rygge til en rekke middelhavsdestinasjoner sommeren 2011.
Tekst: Eli Halvorsen
Publisert 18.11.2010 kl 15:24 Oppdatert 18.11.2010 kl 15:24

Tips en venn på e-post:Kontraktsverdien er på godt over 300 millioner kroner og omfatter nærmere 800 flygninger.

Tidigere i år inngikk Norwegian og Star Tour en avtale om at flyselskapet skal fly reiseselskapets kunder til Gran Canaria og Egypt vinteren 2010/2011. Nå utvides avtalen til å gjelde også sommeren 2011.

Fra Sverige kommer flygningene til å gå fra Stockholm-Arlanda. I Norge kommer flygningene til å gå fra Oslo-Gardermoen, Oslo-Rygge, Bergen, Bodø, Haugesund, Molde, Stavanger og Trondheim.

Fra Finland kommer flygingene å gå fra Helsinki.

– Vi har en veldig bra dialog med Star Tour og er stolte over at de nå ønsker å utvide samarbeidet med oss. Vi kommer til å kunne tilby passasjerene en helt ny reiseopplevelse i vår splitter nye kabin med såkalt Sky Interior, som hever komforten om bord betraktelig, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian til boarding.no.

– Vi er veldig fornøyde med det utvidede samarbeidet med Norwegian, som innebærer flere fleksible, komfortable og rimelige flygninger for våre reisende. Samarbeidet med Norwegian betyr også at vi får bedre flytider enn tidligere, og det vet vi er svært viktig for kundene våre, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

Den nye avtalen omfatter nærmere 800 flygninger fra Sverige, Norge og Finland til en rekke destinasjoner ved Middelhavet.


Avtalen om vintertrafikken er verdt over 130 millioner kroner og omfatter over 300 flygninger til Egypt og Kanariøyene fra Norge og Sverige. Totalt omfatter nå avtalen 1100 flygninger. Den totale kontraktsverdien ligger på 490 millioner kroner.


På forsiden nå


...

- Vi legger oss helt flate, sier russestyret

Måtte stoppe russeball etter hærverk og narkotikabruk

Det skulle bli en strålende russefest før juleferien. I stedet ble fredagens russeball for mosserussen en stor nedtur.

...

Pål var borte to dager fra jobb - dette møtte han mandag morgen

– De hadde gjort en nitid og god jobb, sier Pål Engeseth og ler.

...

Se en ekstra gang på denne skyen

Så du også den fargerike skyen over mossedistriktet i dag og lurte på hva det var? Her er svaret.

...

Både Sprint-Jeløy og MFK overrasket over serieoppsettet

NFF drepte fotballfesten 16. mai på effektivt vis, til stor skuffelse for både Sprint-Jeløy og MFK.