Fredrik Josefsson og HK Herulf Moss var gode mot Nøtterøy. Foto: Geir Hansen

HK Herulf Moss bød på topp underholdning

(Nøtterøy–HK Herulf Moss 30–30) – Det var viktig å ta poeng og få en bra avslutning, sier både Lars Andersen og Fredrik Josefsson.
Kjell Taskerud
Publisert 29.03.2012 kl. 00:00 Oppdatert 29.03.2012 kl. 06:49

Tips en venn på e-post:


KAMPFAKTA

Nøtterøy            30
HK Herulf Moss 30

Pause: 13–15
Seriekamp, Postenligaen
Nøtterøyhallen

Dommere:

Svein Beruld Andersen, Nesjar
Arnfinn Larsen, Fram

Utvisninger:
Nøtterøy: 2 x 2 min.
HK Herulf Moss: 1 x 2 min.

HK Herulf Moss’ lag:
Jonathan Averstedt, Arya Sadeghi, Joakim Patriksson (7), Eirik Wentzel Jensen (2), Fredrik Josefsson, (8) Petter Nervik, Dimitar Ivanov (4), Michael Thon (1), Henrik Lundvall (1), Tom Harald Granshagen, Einars Kirsteins, Eirik Nordeng (3),
Stian Gabrielsen (4).


NØTTERØY I utgangspunktet hadde Nøtterøy mest å spille for, men mossingene nektet å gi seg og bidro sterkt til underholdningen og nerven.– Dette var god underholdning! Guttene hadde veldig lyst til å vinne, og de løste oppgavene sine bedre i dag enn i de foregående kampene, sier trener Lars Andersen.

– Ja, det var viktig å avslutte med stil. For flere av spillerne var dette siste kamp for HK Herulf Moss, sier Josefsson.

Tett løp

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, og mossingene ledet 15–13 til pause. Etter at Herulf scoret det første målet i andre omgang fulgte en 10 minutters periode som Nøtterøy vant 10–2, og som førte dem opp i ledelse 23–18.

– Vi er for dårlige i de dårlige periodene. Det har vi slitt med hele sesongen. De dårlige periodene må også bli kortere. Men, det var veldig sterkt å komme tilbake og ta poeng, sier Fredrik Josefsson.

Les mer om:  Sport  HK Herulf  Sport 

På forsiden nå