DEBUTANT Sigurd Nesset (til v.) og Robert Lille-Rødberget gledet seg til startskuddet i Kråketråkken. Førstnevnte debuterte i år og hadde ambisjoner om å kjempe i toppen. (Foto: Kenneth Stensrud)

Syklistene hadde værgudene på sin side

Strålende sol og et imponerende oppmøte satte rammene for årets utgave av Kråketråkken.
Kenneth Stensrud
Publisert 19.08.2012 kl 14:23 Oppdatert 19.08.2012 kl 14:37

Tips en venn på e-post:


SLO CAVENDISH Unggutten Phan Åge Haugård var blant deltagerne søndag. Han ble kjent over natten, etter at han slo sykkelkjempen Mark Cavendish i en spurt tidligere denne uken. (Foto: Kenneth Stensrud)

Ifølge arrangøren hadde nesten 250 deltagere meldt seg på landeveisrittet, som går gjennom store deler av Rygge. Dette var en god blanding amatører og lovende sykkeltalenter.

I sistnevnte kategori fant man blant annet 20-åringen Phan Åge Haugård. Han slo tidligere verdensmester i landeveisritt, Mark Cavendish, i en spurt under Oslo Grand Prix for bare noen dager siden.

Se flere bilder fra starten av Kråketråkken her!

Lek og alvor

Det var sykkellag fra nær og fjern som hadde meldt seg på. Selv om rittet er sett på som en god treningsøkt og forberedelse til større ritt, er det mange som likevel håpet på å vinne litt heder og ære. Sigurd Nesset fra laget Frøy-Trek debuterer i år og håper på å sikre seg en god plassering.

– Jeg satser på å kjempe i toppen, forteller han smilende kort tid før løpet starter.

Les mer om Kråketråkken i mandagens Moss Avis.

På forsiden nå


Gavedugnad som monner

...
– Dette har gått over all forventning, sier Kristin Utakleiv som i går kjørte 350 julegaver til en hjelpeorganisasjon i Moss.

...

To spillere har re-signert for MFK

Rene Elshaug har forelenget sin kontrakt med MFK. I tillegg har Frode Larsen kommet til enighet med klubben.

...

Populære julegavebøker

Bokhandelen Ark røper hva som så langt ser ut til å være de mest populære julegavebøkene.