Gå til sidens hovedinnhold

Ari Behns dødsannonse: - For barna er du uerstattelig

Artikkelen er over 1 år gammel

(NETTAVISEN) Fredag klokken 13 bisettes Ari Behn fra Oslo domkirke.

1. juledag klokken 21 fikk vi sjokkbeskjeden om at han hadde tatt sitt eget liv.

I dødsannonsen i Aftenposten torsdag, står det at «vår alles kjære» Ari Behn «gikk inn i lyset». Annonsen er også delt på Jølstads minnesider.

De tre døtrene Maud, Leah og Emma er nevnt først i annonsen. Deretter følger deres mor Märtha og Aris foreldre, Marianne og Olav.

«Du er høyt elsket av oss alle. For barna er du uerstattelig,» heter det.

Kongen: - Pappaen til tre av våre kjære barnebarn

Kongen hadde særlig sine tre barnebarn Maud Angelica (16), Leah Isadora (14) og Emma Tallulah (11) i tankene da han talte til folket på nyttårsaften:

- Det er trøst i alle de gode minnene og vakre ordene som har blitt formidlet om pappaen til tre av våre kjære barnebarn, sa han.

- Av og til er ikke livet til å holde ut. For enkelte blir det så mørkt at ingenting hjelper. Ikke engang kjærligheten til sine aller nærmeste, fortsatte vår folkekjære konge.

Familien Behns talsperson Geir Håkonsund sier til Nettavisen at det i tillegg til musikalske innslag, salmer og bønn, vil være minneord om Ari Behn fra familien i bisettelsen.

Biskopen leder an

Biskop Kari Veiteberg kommer til å forrette seremonien fredag, og Oslo domkirke åpner dørene klokken 12.

Oslo domkirke har plass til cirka 800 personer, og hele regjeringen kommer til å være til stede. Det gjør også NATO-sjef Jens Stoltenberg.

Mange, både kjente og ukjente, har ønsket å hedre Ari Behn i uken som har gått.

- Det vil bli reservert plasser for familie og de nærmeste. Det er forventet stort oppmøte, så vi oppfordrer folk til å være ute i god tid om de ønsker å være inne i kirken under bisettelsen, opplyser domkirken på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Slik blir bisettelsen til Ari Behn – Moss Avis vil sende direkte

Kommentarer til denne saken