Gå til sidens hovedinnhold

Ari Behns kjæreste: «Jeg er alltid hos deg, elskede Ari min»

Artikkelen er over 1 år gammel

Ebba Rysst Heilmann (34), som var Ari Behns kjæreste, la lørdag kveld ut et bilde på Instagram, og skriver hvor evig takknemlig hun har vært for at hun fikk være så nær ham.

På sin åpne Instagram-profil hunsanoe la hun lørdag kveld ut et langt innlegg, som VG har gjengitt:

«Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være så nær deg. Evig takknemlig for at du lot meg passe på deg og kjenne hjerte ditt slå hver eneste natt i alle våre dager».

Les også

Behns kjæreste langer ut mot Ari-dokumentar

Sammen med teksten har Rysst Heilmann lagt ut et bilde av seg selv og Ari Behn. Videre skriver hun hvor høyt hun elsket Behn, og takker for all støtten hun har fått de siste dagene:

«Nå har hjertet ditt fått ro, men det vil banke sterkt i kroppen min for alltid. Heldigvis visste du alt dette og hvor høyt jeg elsket deg fordi jeg fortalte det til deg hver eneste dag. Jeg skal gjøre alt jeg lovet deg å gjøre som du fikk meg til å tro at jeg kan. Jeg skal skrive så blekk og tårer spruter. Tusen takk til alle som passer på meg. Jeg er evig takknemlig for all støtte».

Forholdet mellom Ebba Rysst Heilmann og Ari Behn ble kjent i 2017. Rysst Heilmann er utdannet jurist. Hun har en master i rettssosiologi, og jobber som namsfullmektig ved Namsfogden i Oslo. Hun er oppvokst i Rygge og er barnebarnet til kunstneren Ebba Rysst.

Trenger du noen å snakke med? Mental Helse kan nås på 116 123. Røde Kors kan ringes på 80033 321. Kirkens SOS: 22400040.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.