Avlyser årets Soon Tryathlon

Slik så det ut da Soon Tryathlon ble arrangert i 2019.

Slik så det ut da Soon Tryathlon ble arrangert i 2019. Foto:

Styret i Soon Triathlonklubb har på grunn av situasjonen rundt covid-19 tatt den tunge beslutningen om å avlyse årets triatlonfest i Son.

DEL

Det opplyser klubben i en pressemelding.

Årets utgave av Soon Tryathlon skulle gått av stabelen 22. august, og samler vanligvis utøvere fra hele Østlandet til triatlon med feststemning i Glenneparken i Son.

– Det vil være umulig som ansvarlig arrangør i kompakte Son sentrum å holde antall mennesker som er samlet til under 500. Selv om konkurransen ikke har flere enn 180 startende pluss 50 barn i eget arrangement, vil det med våre frivillige og publikum være langt flere enn 500 som samles. Og selv om vi kanskje kunne klart å holde utøverne på forsvarlig avstand fra hverandre, så har vi ikke kontroll på tilskuerne. Og de er det mange av i Son. Vi i Soon Triathlonklubb har gledet oss til å arrangere den 7. ende utgaven i år, så dette er en kjedelig dag. Men, sikkerhet og helse først, skriver klubben i en pressemelding.

Alle som har kjøpt plass til årets arrangement får tilbud om å beholde plassen til neste år. De som ikke ønsker å beholde plassen får refundert startavgiften.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken