Den dagen blir det fellesgudstjeneste for prostiet i Moss kirke.

– Vi starter faktisk her i forlengelsen av gudstjenesten før vi setter oss i bussen og reiser til både Jeløy-, Ekholt- Larkollen- og Rygge kirker, røper Bård.

LES OGSÅ: Kirkeverge Bård (52) gleder seg over korona-millioner: – Nå er vi i gang med en stor og etterlengtet rehabilitering av Jeløy kapell

Stolt

Som kirkeverge er han både stolt av kirkebyggene og har stor respekt for hva de betyr som identitetsbærere for innbyggerne i kommunen.

– Og når vi også nå over lang tid har vært i et systematisk rehabiliteringsarbeid av byggene så er det ekstra spennende å kunne ta med innbyggerne rundt for å se hva vi faktisk får til.

Hobby

– Dessuten har jeg jobbet som turbilsjåfør og har dette som én av yndlingshobbyene mine fortsatt. Så jeg blir bussjåfør og guide på turen, sammen med fellesrådsleder Petter Dyhre og prost Tor Bjørn Andresen Osberg, sier Bård.

LES OGSÅ: Åpnet taket under restaureringen: – Der lå det en halv meter med fugleskitt fra kråkene

Han satser på at det blir god stemning i fint vårvær.

– Underveis blir det servert pølser og is og selvsagt kirkekaffe. Arrangementet er gratis, men det er fint med en tilbakemelding om deltakelse til Kirketorget, legger Bård til.