Bastø Fosen har stengt kafeen: – Men vi stopper ikke sambandet

GÅR: Bastø Fosen går som vanlig.

GÅR: Bastø Fosen går som vanlig. Foto:

DEL

– Vi stopper ikke sambandet. Bastø Fosen er i hyppig dialog med vår oppdragsgiver som er Statens vegvesen, sier administrerende direktør i Bastø Fosen, Øyvind Lund, om videre drift.

Kafeene har imidlertid blitt stengt.

«Vi gjør dette for å hindre smitte om bord i våre fartøy», skriver de på sine hjemmesider.

Salongen er ikke fysisk avstengt. Toaletter er fremdeles tilgjengelig, og Bastø Fosen har intensivert i desinfisering som er om bord. Særlig med fokus på kontaktflater.

«Vi oppfordrer våre passasjerer til å holde avstand til andre passasjerer og til å følge de helseråd som blir gitt av våre myndigheter. Vi beklager de ulemper dette medfører for våre reisende, men ber om forståelse for at vi alle har et felles ansvar for å hindre smitte i denne spesielle situasjonen», står det skrevet videre.

Bastø Fosen stopper nå også kontantbetaling i billettlukene, dette også for å hindre spredningen av koronaviruset.

«Betaling med bombrikke/Autopass funger som normalt. Vi aksepterer også kortbetaling på utvendig bankterminal i billettboden og Vipps som betalingsmiddel.»

GÅR SOM NORMALT: Administrerende direktør Øyvind Lund og Bastø Fosen fortsetter driften som vanlig. Kun kafeen holdes stengt.

GÅR SOM NORMALT: Administrerende direktør Øyvind Lund og Bastø Fosen fortsetter driften som vanlig. Kun kafeen holdes stengt. Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken