Svar til Parkers invitasjon til busstur

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

ByutviklingPå Moss Avis' debattside på nett ligger det nå et innlegg fra Jonathan Parker og Bedre Byutvikling Moss hvor Parker skriver:
"Lokalpolitikerne velger å tro på ”veteranarkitekter” og julenissen og unnlater å være med på befaringen. Deres svikt gjør at vi har god plass i bussen og vi ber alle interesserte om å møte opp."

LES PARKERS INNLEGG HER: – Lokalpolitikerne nekter å bidra med koordinering av RV19 og dobbeltspor

Saken gjelder et tilbud om befaring av Norsk Banes forslag til trase.

Jeg reagerer på hvordan Parker omtaler meg som lokalpolitiker, jeg svikter ikke, jeg er på jobb!

På mandag fikk jeg, og flere andre, følgende tilbud av Parker:
Norsk Bane as kommer til Moss den 15. november og vi foreslår  en 30 til 60 minutter lang befaring av traseen sammen med Jørg Westermann. Befaringen kan enten være mellom 13:00 og 14:00 mellom  15:00 og 16:00 eller begge deler. 
Vi må bestille buss med mikrofon tidsnok og ber derfor om bindende påmeldinger innen kl 21:00 i kveld den 13.11.17.  (For ordens skyld e-posten kom ca kl 13.30 samme dag)

Som jeg svarte Parker på hans e-post, er jeg i arbeid og har ikke mulighet til å delta på dette i arbeidstida.

Skal jeg ha mulighet til å delta på arrangementer i arbeidstida, må jeg ha mulighet til å søke om permisjon fra jobb og tilpasse til andre avtaler jeg har i arbeidstida. Sånn tror jeg det er for de fleste som er i ordinært arbeid. Det burde da Parker vite, burde han ikke?

For meg fremstår dette direkte useriøst og jeg blir provosert over hvordan Parker omtaler meg som lokalpolitiker når jeg faktisk ikke har mulighet til å delta.

I Moss og Rygge er det i alt to heltidspolitikere, ordførerne, alle andre driver med dette mer eller mindre på hobbybasis. Det bør Parker vise respekt for og i så fall gi oss et tilbud utenom arbeidstid og med litt lengre svarfrist enn noen timer en mandags ettermiddag/kveld. Da hadde kanskje jeg kunne vært med, og kanskje noen flere også.

Dette handler ikke om å "svikte", som Parker skriver, men om respekt for arbeidsgiver og arbeidsoppgaver.

Les Moss Avis' artikkel med flere reaksjoner her:

Inviterte lokalpolitikere på befaring. Ingen av dem møtte opp 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags