Blottere på Sjøbadet og Krokstranda

DEL

Øst Politidistrikt melder like før klokken 18 at det er observert mannlige blottere på ulike strender i mosseregionen fredag ettermiddag, blant annet på Krokstrand i Son og på Sjøbadet i Moss.

Det er snakk om forskjellige menn.

– Vi fikk meldingen angående blotteren på Sjøbadet rundt klokken 1743. Det skal ha vært en mann av utenlandsk opprinnelse, med skjegg og var rundt 20–40 år. Politiet er på stedet, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg.

Sandberg forteller videre om at de hadde ingen å sende til situasjonen på Krokstranda, men at det skal ha vært snakk om en mann i 60-årene som sprang naken.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med disse mennene, og tar imot konkrete tips på telefon 02800.

Sarpsborg

Politiet melder ytterligere om at de fikk inn flere meldinger om samme problem i Sarpsborg. Nærmere bestemt ved Glengshølen og Tunevannet.

– Den første meldingen fikk vi klokken 13.54, hvor vi får melding om en mann som onanerer i nærheten av Opsundveien, forteller operasjonsleder Tom Sandberg til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Vi får en beskrivelse av en mann iført hvit T-skjorte og en blå shorts. Han skal ha vært lys i huden og i 30-årene, forteller operasjonslederen.

Ikke lenge etter mistenker politiet at den samme mannen var på ferde igjen, denne gang ved Tunevannet.

– Her blir en mann med samme beskrivelse sett onanere i skogen. Han ble så sett løpende innover i Landeparken, forteller operasjonslederen.

Heller ikke da lyktes politiet å få kontakt med noen som matchet beskrivelsen.

Tror folk har fått solstikk

– Er det noen sammenheng mellom alle disse hendelsene?

– Folk har vel fått solstikk vel. Et eller annet galt må det jo være. Men nei, det er ingenting som tyder på at det er noen sammenheng, sier operasjonslederen til Vestby Avis.

Artikkeltags