– Jeg har ikke sett maken, det er så mange som tar kontakt og som møter opp på treninger for å prøve boksing. Det er veldig hyggelig at vi ser denne blomstringen etter noen veldig trøblete år under pandemien, forteller Lødeng til Moss Avis.

Han har vært styreleder i Moss Bokseklubb de siste tolv årene. Lødeng synes det er spesielt hyggelig å se at klubbens satsingsområde gir resultater.

– Vi har mange flinke utøvere som har kommet langt på stigen mot landslag, og vi har sett en fin vekst i antall medlemmer – og det er veldig hyggelig, forklarer den daglige lederen.

Bildeserie

Se hvem som heiet fram Vansjø/Svinndal i kampen om opprykk

Ønsker 150 medlemmer innen jul

– Hvor mange medlemmer er det snakk om?

– Akkurat nå jobber vi med et nytt system, så det eksakte antallet medlemmer er per nå vanskelig å si – men grovt regnet er vi omtrent 100 medlemmer, svarer Lødeng.

Og legger til:

– Det er noe vi er veldig fornøyde med. Følger vi den samme veksten som har vært etter korona, håper vi på å runde 150 medlemmer allerede til jul, sier han fornøyd.


Bildeserie

Se hvem som tok turen til aktivitetsdagen i Moss

Ungdommer i alle aldre

Lødeng understreker at Moss Bokseklubb skal være et idrettslag med fokus på det sosiale – men de vil også la de som satser på en skikkelig karriere få lov til det.

Samtidig sier han at Moss Bokseklubb er en klubb for hvem som helst, på tvers av alder og kjønn.

– Selv om det var noen som ga seg under pandemien, så strømmer det på med mennesker nå. Interessen er virkelig på topp, forklarer han.

Blant de aktive utøverne trekker han fram Alkhazur Magamadov som ett av klubbens talent.

– Vi har fire/fem som er ekstra ivrige. Alkhazur er uten tvil én av våre utøvere som nærmer seg landslaget. Det er ungdommer som er veldig glad det å drive med idrett og som allerede har kommet langt, avslutter Lødeng.

Les også

Truls (25) fra Moss håper å få bruk for hobbyen i Japan: – Jeg tenkte det bare var tjukke menn i bleie som drev med dette