Bilbrann ved Solli

Porschen, som koster rundt 1,5 millioner kroner, ble fullstendig utbrent innvendig, men ingen personer kom til skade i bilbrannen søndag ettermiddag.

Porschen, som koster rundt 1,5 millioner kroner, ble fullstendig utbrent innvendig, men ingen personer kom til skade i bilbrannen søndag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Brannvesenet i Moss rykket ut til kroa ved Solli-krysset ved E6 klokken kvart på tre søndag ettermiddag, etter melding om at en bil sto i brann. Politiet og brannvesenet ankom stedet litt før klokken tre.

Østfold-politiet meldte kort tid senere at det er snakk om brann i en Porsche ved Solli Kro. Bilen er fullstendig utbrent innvendig.

Politiet på stedet opplyser til Sarpsborg Arbeiderblad at føreren av Porschen, en SUV som koster rundt 1,5 millioner kroner ny, merket varmegang i bilen under kjøring på E6 og at føreren da valgte å kjøre bilen inn på parkeringsplassen ved Solli Kro.

Politiet var på stedet for å ta i mot forklaringer fra føreren og flere vitner, men brannårsaken er foreløpig ikke kjent, annet enn at den oppsto under kjøring på motorveien.

Ingen personer ble skadet i forbindelse med bilbrannen, og brannvesenet fikk raskt kontroll på selve brannen.

Porschen er fullstendig utbrent innvendig, og brannen ble raskt slukket.

Porschen er fullstendig utbrent innvendig, og brannen ble raskt slukket. Foto:

Artikkeltags