Velkommen til Alt til Bryllupet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Dato for den store dagen er satt. Det er mange avgjørelser som skal fattes og mye som skal på plass slik at bryllupsdagen blir akkurat slik dere ønsker dere.

I 2017 ble det inngått 1 252 ekteskap i Østfold. Totalt i landet giftet 22 537 par seg ifølge tall fra SSB. Giftemål har vært feiret på mange måter opp gjennom tidene. Forskjellige skikker og ritualer har vært praktisert. Uansett hvor stort eller intimt dere ønsker at bryllupet skal være, er det mange detaljer som skal ordnes.

Human Etisk Forbund tilbyr en vakker seremoni som feirer at to mennesker har valgt hverandre.

Se for dere en vielse ute i det fri, hvor paviljongen er dekorert med blomster og bladverk. Etter den romantiske vielsen venter en fantastisk bryllupsmiddag før dere foretar deres første dans som ektepar. Velkommen til Hankø Hotell & Spa!

Husfliden i Moss har hjerte for bunader, et antrekk som alltid slår an i bryllupet. Uansett hvilken type bryllup du er invitert til, er bunad det rette valget.

Støtvig Hotel overlater bryllupsreisen til paret, men selve bryllupsfesten – den arrangerer de gjerne. Festen skreddersys etter brudeparets eget ønske, og festen avholdes i svært spesielle og romantiske omgivelser.

Symbolet på kjærligheten og ekteskapet er gifteringene, og hos Gullsmed Bøhm kan dere velge de som passer dere blant et stort utvalg vakre ringer. Hva med å designe deres egne ringer? Kanskje går du i friertanker og på jakt etter ringen som passer din utkårede perfekt.

Alt til Bryllupet hjelper dere med planleggingen, og alle bedriftene dere møter her har hver sin spesialitet som kommer paret til gode. Ordet bryllup kommer fra norrønt brúd(h)laup, som antagelig inneholder tanken om "hjemføring av bruden i raskt løp", en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med brylluper.

En stor del av par som gir hverandre sitt ja i dag holder deg innenfor det tradisjonelle hvor fargetemaet er hvitt. De senere årene har denne trenden snudd, og det er mer vanlig å bruke pynt og dekor som er litt mer fargerike. Både vielseslokalet, kjøretøyet og festlokalet pyntes til fest. Tema og fargevalget vil også gjenspeiles i innbydelser, kirkeprogram, bordkort og meny.

MEN – gleden, forventningene og planleggingen til den store dagen – DE har ikke endret seg stort. Brudeparet skaper selv det bryllupet de ønsker, og det planlegger det ofte sammen. Selv om bruden er den personen som ofte fortsatt blir sett på som "hovedpersonen", begynner brudgommen også å spille en stor rolle med tanke på planlegging og hvordan bryllupsdagen skal være.

Bedriftene i magasinet har én ting felles: De gleder seg til å bidra til at deres store dag blir akkurat slik dere har drømt om.

La romantikken blomstre under bryllupsplanleggingen!

Artikkeltags