– Ikke imot buss

Av
DEL

LESERBREVØyvind E. Hansen, Rødt «slår på stortromma» i MA 26. mars. Slik han fremstiller det, virker det som om Frp er imot vedtaket som ble gjort i samferdselskomiteen i fylket når det gjelder busstilbudet i Moss. Det er selvsagt ikke riktig. Vedtaket innebærer bedre busstilbud, og det synes jeg også er veldig bra. Rødt har fremmet flere forslag før MISA-møtene. Disse har jeg slettet, men jeg husker at jeg stemte imot et forslag om at Moss kommune skulle starte et eget buss-selskap. Mener og mente at kollektivtilbudet er fylkets ansvar, og her ser vi at de tar ansvaret. Kan også nevne at jeg er varamedlem i fylkets samferdselskomité og har dermed litt påvirkningskraft innenfra.

Vet også at jeg har stemt imot forslag fra Rødt der det blir presisert at all trafikkvekst i Moss og Mosseregionen skal komme innen kollektiv, sykkel og gange, null innen bil.

Dette synes jeg er utopi! Pleier å si at det fortsatt er lov å kjøre bil i Norge, og det er mange som er helt avhengig av bilen både privat og i næringslivet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags