Byutvikling: Kollektivfelt fra Jeløy

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDeb I siste møte i Moss kommunes samferdselsutvalg (MISA) ble det behandlet innspill til tiltak for å bedre trafikken i Moss. Når det gjelder biltrafikken fra Jeløy og ferja, stemte flertallet Ap, H og FrP for at det skal være som i dag. Venstre foreslo at man skal prioritere et kollektivfelt fra Gimlekrysset og helt opp rådhusbrua. Dette stemte de samme partiene ned.

Til høsten ser det endelig ut som om vi får tilbake siderutene på Jeløy som vil gi et bedre busstilbud enn i dag. Veldig mange mennesker kan få tilbake et tilbud som de for noen få år siden mistet. Veldig mange mennesker kan få en god mulighet til igjen å ta bussen.

Så blir spørsmålet om bussen kommer fram eller om den blir stående i kø slik bilene gjør. Skal vi virkelig ha en mulighet til å bedre trafikken fra Jeløy så må få vi en løsning hvor folk ser at det nytter å bruke buss fordi den kommer lettere fram. Bruker flere bussen så blir det også bedre for dem som må bruke bil.

Derfor ønsker Venstre å få et kollektivfelt som gjør at bussene kommer fram og derfor ønsker Venstre en annen og bedre løsning for biltrafikken enn å bare beholde dagens.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.