Blomster til Gjertsen

Jeg håper inderlig, og for byens beste, at redaksjonen setter en sluttstrek og sier «nok er nok» når det gjelder innlegg om trasé og plassering av stasjonen, skriver Jørgen Bryhn.

Jeg håper inderlig, og for byens beste, at redaksjonen setter en sluttstrek og sier «nok er nok» når det gjelder innlegg om trasé og plassering av stasjonen, skriver Jørgen Bryhn. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Debatt Jeg vil på denne måten sende noen verbale blomster til lokfører Lars Gjertsen for hans innlegg i avisen torsdag med tittelen «Kritisk til Norsk Banes mulighetsstudie» for en annen togtrasé gjennom byen. Etter mitt skjønn er innlegget meget saklig og godt skrevet av en person med faglig praktisk tyngde. Jeg tror nok de fleste har forstått at en togtrasé er så mye mer omfattende og krevende at det ikke bare er å trekke en rett strek mellom to ønskede punkter og si «her skal toget gå».

Jeg håper inderlig, og for byens beste, at redaksjonen setter en sluttstrek og sier «nok er nok» når det gjelder innlegg om trasé og plassering av stasjonen. Det holder med å minne om at avgjørelsen ble tatt av bystyet for litt mer enn to år siden. Bruk heller tid og engasjement på viktige saker, f. eks. riksvei 19.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags