– Det stemmer at jeg lot det veddemålet ligget i år, laget så hakket hvassere ut i år enn i fjor, bekrefter Daniel Sriskantharajah.

– Er det mest flaks for deg eller de som hadde sett deg løpe naken gjennom gatene her i sentrum?

– Det får andre enn meg bedømme, svarer han med et smil.

I denne ukens MFK-podkast har vi latt fotballspillere være fotballspillere og MFK-trener være MFK-trener og i stedet invitert supporterlederen inn i podkast-studioet vårt.

– Skal ta vare på hverandre

Vi raser igjennom mange forskjellige temaer, og Sriskantharajah forklarer blant annet at Kråkevingen skal være et sted for alle.

– Vi er en supportergjeng som skal ha plass til alle og vi er opptatt av å ta vare på hverandre. Det største fokuset er selvsagt å støtte «Kællane» – og i år har akkurat det vært veldig gøy.

Med fire matcher igjen av sesongen er det en optimistisk leder som vurderer kampene og tipper blant annet at det blir seier til helgen mot Staal Jørpeland.

– Jeg tror det blir 3–1. Det kommer sikkert til å bli litt rot som fører til et baklengsmål. Når det gjelder målscorere så håper jeg virkelig at Alexander Håpnes får sin første scoring for MFK, også scorer Cláudio Braga og Anas Farah vært sitt.

Gjentar kanskje veddemål?

– Tør du inngå noe nakenveddemål neste sesong, dersom det blir opprykk til OBOS i år?

– Jeg er åpen for det meste jeg. Men først får vi sikre oss opprykket, avslutter han med et smil.

Hør ukens utgave av «MFK-podden» her: