(Broom) Tyske Lorinser har en lang historie som tuner og samarbeidspartner for Mercedes.

Mest kjent er de for styling og tuning av sporty modeller. Men det er langt fra alt de driver med.

Lorinser Classic har blant annet slått kloa i et betydelig antall Mercedes Geländwagen-modeller fra det sveitsiske forsvaret. Akkurat som i Norge har denne modellen vært en viktig del av transporttjenesten i forsvaret der.

Unik campingbil

Blant bilene er en håndfull 230 GE med avtagbart tak. Og slik kom ideen om å lage en helt unik campingbil. Den er nå tilgjengelig for 69.000 euro, eller rundt 800.000 kroner.

For den prisen får du hverken mye plass eller mye luksus. Men du får en bil du enkelt bør kunne reise jorden rundt med!

Sengeplass til to

Har du med deg litt verktøy, bør du også kunne vært temmelig selvberget hvis noe går galt. For her snakker vi enkel og robust mekanikk.

Lorinser startet med å strippe bilen helt ned. Så ble den bygget opp igjen med et helt unikt interiør. Her handler det naturligvis om å utnytte den begrensede plassen best mulig. Lorinser har blant annet klart å få inn nedfellbar seng med plass til to, dessuten et bord som kan felles ned når det ikke er i bruk.

Bodelen har eget varmeapparat, flere strømuttak og en rekke smarte oppbevaringsløsninger.

Klare deg lenge

En liten kjøkkendel med vask og vanntank er også på plass, inkludert mikrobølgeovn. Skyvbare vinduer på siden og takluke skal gjøre det behagelig å sove i bilen, også på varme netter.

Utvendig er det solseil og mulighet for å koble opp en utedusj. På taket er det solceller som lader opp batteriene i bilen. Tanken er at du skal kunne klare deg lenge, uten å måtte oppsøke sivilisasjonen.

Fristende? Da er det bare å bla deg rundt i bildekarusellen øverst i denne artikkelen og drømme i vei!