– Vi søker etter nye arbeidsgivere

Av
DEL

DEBATT3500 arbeidstakere i kommunene Moss og Rygge skal velge seg nye arbeidsgivere 9. september. Vi er opptatt av å få en arbeidsgiver som vil se oss, ta vare på oss og sørge for at vi får beholde jobbene våre.

Vi har over lang tid registrert at flere av Høyres listetopper bl a Harald Fløgstad og Sissel Rundblad har sagt at de etter valget vil konkurranseutsette omsorgstjenester i Nye Moss kommune. Dette fordi det er viktig for Høyre med valgfrihet, og det er en del av den grunnleggende ideologien til Høyre.

Vi ønsker oss ikke arbeidsgivere som synes det er greit å konkurranseutsette oss, fordi de er opptatt av valgfrihet og «velferdsmiks» som medfører at vi går ned i lønn og får dårligere pensjonsforhold. Dette er ikke skremselspropaganda fra Fagforbundets side, men fakta og erfaringer vi allerede har da Høyre i Moss tidligere gikk i bresjen for konkurranseutsetting av sykehjem og omsorgstjenestene i Moss.

Vår valgfrihet er at vi har valgt å jobbe i en kommune, med de godene vi har der.

Vår unike situasjon er at vi i tillegg er stemmeberettigede ved kommunevalget, og kan med det påvirke hvilke partier og hvem vi får som arbeidsgiver. Og da er det avgjørende for oss, vår familie og vennekrets at vi vet hva partiene går til valg på.

Så det enkle spørsmålet til Høyre og deres samarbeidspartier; vil dere konkurranseutsette oss dersom dere kommer til makta etter kommunevalget?

Skulle ikke være så vanskelig å svare på, et enkelt ja eller nei, ut fra partiprogrammet dere har de neste 4 åra.

Vi i Fagforbundet Moss og Våler imøteser et svar!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags