Svar til Gretha Kant

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Debattinnlegg signert Atle Rakvåg

DEL

LeserbrevSpørsmål til Gretha Kant.

Din urettmessige påstand om at du blir sensurert bort fra Facebookgruppen BBM (Bedre Byutvikling Moss) er nå tilbakevist av BBM's administrator Eirik Stridsklev Nilsen. Det er aldri blitt fjernet noe, og dette er enkelt å sjekke via facebook sin logg.

I ditt innlegg i Moss Avis 8/11-17 «Mer om et bystyre som ikke styrer» kommer du med følgende påstand:

"Jeg har ved noen anledninger lagt ut informasjon på Facebookgruppen til BBM/ Stopp utbyggingen av monsterhavn. Dessverre har jeg registrert at de blir raskt fjernet".

Hva er din kommentar til dette? Håper virkelig dette beror på en misforståelse, noe annet vil jeg si er meget beklagelig og egentlig ganske overraskende.

At en fremtredende politiker i Moss Høyre og tidligere ordfører kommer med slik bevisst feilinformasjon og manipulering av sannheten er vanskelig å tro. Dessverre er det slik du fremstår for velgerne frem til du oppklarer misforståelsen.

Samme sak er lagt ut på BBM’s sider. Du sier selv at "jeg leser daglig på facebooksiden til BBM…", så jeg regner med at du ser dette innlegget også. Altså ingen grunn til å ikke kommentere, og jeg kan garantere at du ikke blir sensurert.

LES OGSÅ:

Enda mer om bystyrets ansvar

Om Norsk Bane, Borch og politikk

Mer om et bystyre som ikke styrer

Et bystyre som ikke styrer

Om Moss bystyres relevanse

Løsningen finnes jo

Åpent brev til byens næringsliv om pågående samferdselsfiasko i Moss

Et nasjonalt svik å sløse med milliardene 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags