Svar til Søndre Jeløy Vel

Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Refererer til innlegg i torsdagens avis om utbyggingsprosessen på «Fretex eiendommen.»

Da innlegget er anonymt, vet jeg ikke om noen av underskriverne har deltatt i den meningsutvekslingen, på debattsidene i avisen, jeg har hatt med noen av naboene etter møtet i teknisk utvalg.

Min begrunnelse for å støtte kommuneadministrasjonens forslag om å legge saken ut på høring nå, er at saken har gått over flere år. Det er frustrerende for alle berørte parter.

Det er viktig i den sammenheng, å være oppmerksom på at det er først når saken formelt legges ut på høring, høringsprosessen starter.

Jeg uttalte meg ikke om hvordan åpne møter med naboer og andre berørte skal organiseres.

Uttalelser

Etter høringen, vil saken bli behandlet, først i de politiske gruppemøtene, deretter i de politiske organer. Jeg har ingen problemer med å innestå for mine uttalelser i møtet, men pressen står fritt til hvordan de vil presentere saken og lage overskrift.

På kant med fornuften

Begrunnelsen for at jeg sa det ikke blir tre eneboliger på tomten, fikk kanskje tilhørerne ikke med seg. Jeg henviste til at tomten er i dag regulert til industri/næring. Videre sa jeg også at det kan være frustrerende for dem som ønsker å selge eiendom i området, at det er usikkerhet om hvordan en stor naboeiendom vil bli utnyttet.

Vi har i utvalget også drøftet med administrasjonen en eventuell avvisning/ utsettelse av dette prosjektet.

Avslutningsvis vil jeg ta sterkt avstand fra de anonyme alvorlige påstandene om at «det er gitt løfter til utbygger som jeg og flere er fanget av.»

Advarte folk i bydelen om Jeløy-utbygging: Blokker blir ikke til tre små hus ...

Hensikten var å få i gang en formell høringsprosess. Trist at de som var til stede i møtet, ikke fikk med seg det.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags