Takk for bussen, Hanne!

–Det er viktig for oss som bor i Østre bydel - Østre Øre, Ørehavna, Krapfoss og Sydskogen å få tilbake buss sju dager i uka. Vi håper at Østfold Kollektivtrafikk sørger for dette snarest, skriver Knut André Johansen.

–Det er viktig for oss som bor i Østre bydel - Østre Øre, Ørehavna, Krapfoss og Sydskogen å få tilbake buss sju dager i uka. Vi håper at Østfold Kollektivtrafikk sørger for dette snarest, skriver Knut André Johansen. Foto:

Av
DEL

LESERBREVØstfold Kollektivtrafikk fjernet 19. august bussene som gikk Øreveien og videre over Krapfoss til Carl Sibberns vei. I motsatt retning gikk de til Øreåsen. Dette var et miljøvennlig og godt tilbud for oss til å komme rundt i bydelen og til Moss sentrum. Østfold Kollektivtrafikk sørget dermed for at Østre bydel i Moss fikk det dårligste kollektivtilbudet på over 60 år.

Dette var for oss som bor i bydelen, helt uakseptabelt. Vi tok kontakt med ordfører Hanne Tollerud og takker for at hun tok saken. Vi har fått tilbud om flexibuss mandag – fredag. Takk Hanne for at du stod opp for bydelen og sørget for at Østfold Kollektivtrafikk sørget for et minimum av busstilbud.

Det er viktig for oss som bor i Østre bydel - Østre Øre, Ørehavna, Krapfoss og Sydskogen å få tilbake buss sju dager i uka. Vi håper at Østfold Kollektivtrafikk sørger for dette snarest.

Til dere som bor på Krapfoss.  Jeg vet at Hanne Tollerud tar opp saken deres denne uka med Østfold Kollektivtrafikk og håper at dere også får et busstilbud.

Test deg selv: Hvilket parti er du mest enig med i Nye Moss?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags