Kongesporet?

- VI inviterer hele Moss bystyre til fredsforhandlinger ved Konventionsgårdan 7. august, på innledningen av Christian Frederik-dagene, sier Jonathan Parker, leder av Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss.

- VI inviterer hele Moss bystyre til fredsforhandlinger ved Konventionsgårdan 7. august, på innledningen av Christian Frederik-dagene, sier Jonathan Parker, leder av Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

ByutviklingsdebattenJørgen Bryhn hersellerer med de som er så fortvilet over vedtatt dobbeltspor at de vurdere alt. Vi har sett at verken rådmannen, fylkesmannen eller Kommunaldepartementet  har brydd seg med å kontrollere dobbeltsporvedtaket. Rådmannen hevdet at hun trengte ikke å vurdere klagene, fylkesmannen stolte på henne og Kommunaldepartementet stolte på han.  Samferdselsdepartementet stoler helt på "Planmyndighet" (Moss kommune) og punger gjerne ut opp til  5 milliarder ekstra for å tilfredsstille dem. ... I hvert fall så lenge Bane Nor er enig.

Da gjenstar det tingretten, kontrollutvalget, sivilombudsmannen og riksrevisjpn. Av disse er det kun tingretten som kan stoppe oppstart om 2 uker. Hva er alternativene? 

Det finnes forhandlinger med en motpart som ikke vil, sivilaksjoner og sivilulydighet.

Er det rart at noen tenker at det var kanskje bedre med en eneveldig konge? Særlig hvis han heter Kong Harald.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags