– Vi kommer til å bli stolte den dagen den nye togstasjonen i Moss åpner!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Byutvikling Etter at Nyquistbyen er så godt som fjernet, har folk stoppet opp og undret seg over den nye utsikten fra Kransen utover Værla.

Ser vi fugl Phønix reise seg av asken? Kanskje var det verdt å ofre den gamle bebyggelsen som vernemyndighetene ikke fant verneverdig. Kanskje vil vi få en ny hensiktsmessig jernbanestasjon med direkte kontakt til ferje og havn. Kanskje klarer arkitektene å skape vakre bygninger med trivelige uterom. Kanskje vil reisende titte ut av togvinduene og tenke: «Moss ser jammen flott ut. Kanskje vi bør hoppe av og ta oss en titt?» Med en stasjon inne i en lang mørk tunnel under Moss, ville de kanskje tenkt: «Hvor er Moss? Tror vi sover til neste stasjon.»

BBM tapte kampen om plassering av stasjon og trasé for lenge siden, men det tar nok litt tid før de er ferdige med saken.

Jeg for min del er sjeleglad for at flertallet i bystyret ikke har vinglet. Jeg er overbevist om at den vedtatte løsningen er den beste for byen både på kort og lang sikt. Vi kommer til å bli stolte den dagen stasjonen åpner!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken