Smilende kunst i vann

Vender tommelen ned:  Artikkelforfatter klarer ikke å mobilisere tilstrekkelig engasjement for vannskulpturene.

Vender tommelen ned: Artikkelforfatter klarer ikke å mobilisere tilstrekkelig engasjement for vannskulpturene.

Av
DEL

MeningerKunst skal elskes og respekteres, og vi skal hegne om kunsten i det offentlige rom. I all tid har jeg kost meg med kunsten rundt omkring i Moss, og jeg har sett det som en oppgave å oppmuntre mine medborgere til å være positive til all kunsten som vi er blitt velsignet med. Men de planlagte smilefjesene på Sjøbadet blir et skår i gleden over hva kunsten kan gi oss her i byen.

Må ikke tukle med sandstrender

Støtte

Derfor støtter jeg Ole Rømer Sandbergs leserbrev i MA i dag, 29.11.2019. Jeg synes ikke om disse fjesene, og jeg synes ikke de passer i vannet på Sjøbadet. De er skremmende og farlige både for badende og skipsfarten, og de kommer til å bli dyre i drift for Moss kommune. Barn – og voksne – vil leke med figurene, og mulighetene for å skade seg er nær sagt ubegrenset – både over og under vannet.

Nå kan det bli enda morsommere å bade i Moss

At de også vil ta oppmerksomheten fra The Norwegian Lady og vannfontenen er helt sikkert, og jeg vet også at det planlegges mer kunst Kanalparken med et lignende budskap som The Norwegian Lady, og den vil bli helt uforenlig med smilefjesene. Jeg vil derfor innstendig be om at de gamle mennenes glis ikke blir satt opp på Sjøbadet.

Sier nei

Jeg beklager overfor mine venner som arbeider for dette prosjektet, at jeg ikke er like begeistret som dere for dette kunstverket, og jeg kan ikke støtte dere når det gjelder å gå inn for de smilende eldre mennene.

Vi ser da ikke så dårlig ut? Selv om det ikke har noe med saken å gjøre.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags