Måtte betale blodpris for parkering ved sykehuset. Uhørt!

Kalnes: Sykehuset Østfold får fungere som eksempel på en foretaksmodell som ikke virker. foto: espen vinje

Kalnes: Sykehuset Østfold får fungere som eksempel på en foretaksmodell som ikke virker. foto: espen vinje Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevTirsdag 7. Mai hadde jeg som pårørende behov for parkering ved Sykehuset Kalnes. Vi blir møtt av en nesten full parkeringsplass der vi måtte betale en blodpris for å stå.

For første døgnet betalte jeg for flere perioder innen samme døgn til sammen 331 kroner, dette gjelder da parkering for flere perioder innen samme døgn, jeg bruker Easy Park appen.

Neste dag når jeg parkerer har jeg sjekket prisen for parkering på internett, og finner da ut at det koster 25 pr. time eller 240 kroner for et døgn,og at det anbefales å betale for et helt døgn hvis man har behov for å stå mer enn seks timer.

Når jeg parkerer neste dag ser jeg at prisen er 55 kroner for to timer og for et døgn koster det 276 kroner.

Jeg synes det er helt uhørt at man skal måtte betale for å parkere ved et sykehus i det hele tatt. Til et sykehus kommer de fleste i en krisesituasjon, og de fleste har vel behov for å parkere  - og da skal man altså flås!

Jeg snakket med både pasienter og ansatte som mener dette er helt uhørt. De som jobber ved sykehuset slipper heller ikke unna, de må betale 21 kroner pr. arbeidsøkt for parkering. Enkelte mente at Sykehuset Kalnes utnytter dette for å dekke opp noe av underskuddet ved å drifte sykehuset.

Jeg mener at det må være gratis å parkere ved et sykehus!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags