Jeg ønsker at skolen kunne få en bra kantine for elevene

En kantine med sunne varer, vil kunne gi bedre læring for elevene, mener elev Anna Christel Paulshus Olsen på Kirkebygden skole i sitt debattinnlegg.

En kantine med sunne varer, vil kunne gi bedre læring for elevene, mener elev Anna Christel Paulshus Olsen på Kirkebygden skole i sitt debattinnlegg. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Unge meninger Her på Kirkebygden skole er kantinen et valgfag. Vi som kjøper mat i kantina har bare mulighet til det onsdag annenhver uke, og da er det heller ikke alltid de har mat. Og, når det er kantine forventer alle elevene at det skal være mat der. Elevene har med seg penger for å kjøpe mat, men når de kommer for å kjøpe er det ikke mer mat igjen.  Elevene som ikke får kjøpt noe, og som ikke har med seg mat, går da hele skoledagen uten å ha spist. Dette kan føre til surmuling og at man klikke klarer å følge med i timene.

Jeg synes kommunen burde ta noe av pengene som i dag går til renhold, og heller brukt noe av disse midlene på en skikkelig kantine for elevene på skolen vår. Kantine kan bidra til at elevene får en litt sunnere og mer variert kosthold. Det vil igjen gi bedre læring, tror jeg.

- Anna Christel, Kirkebygden skole -

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags