Gå til sidens hovedinnhold

Norge trenger større og bedre sportshaller

Artikkelen er over 4 år gammel

Unge meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er dårlige haller med slitt gulv og vegger med mugg i dusjen og kaldt vann. Er dette greit?

Vi trenger større haller med flere baner. Det er ikke alltid tid til at alle for trene så mye som de burde. Så de må ofte dele banen med andre, og dette kan forstyrre veldig. Ved og få mer plass fåresaker dette mindre støy mer fokus og bedre inneklima, også kan du kjøre dine egne treninger på den plassen du trenger. Det gjør at laget blir bedre på kortere tid.

Dårlig luft som skylder ofte dårlig ventilasjon er et stort problem i mange haller. Dette gjør at du fort blir sliten og vondt i hodet. Ved bedre ventilasjon jo bedre fokus blir det.

Det er mye klister som ødelegger gulvet og banen for andre idretter. Så jeg mener at det burde vært egne haller for forskjellige idretter.

Når det ikke blir nok treningstid blir det at ungdommen bruker tid til å være inne og spille. Vil dere at ungdommen skal bli late folk som sitter inne på sofaen og spiser potetgull og sjokolade.

Hvordan vil du at fremtiden skal bli? Dårlige idrettshaller eller mangel på lokale og moderne sportsarenaer er kanskje ikke et problem alle steder, men et stort der jeg bor.

Ludvig

Kirkebygden skole