- Brått var vi en storfamilie på sju

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Dagens hverdagsrefleksjon i spalten "Mårn' du" er signert journalist og "kattemor" Trine Urstad.

DEL

Mårn' duNoen av dere har nok fått med dere at jeg har en katt. Noen av dere vil kanskje også si at jeg er over middels glad i den katten. Kanskje også litt hysterisk. Sistnevnte vil jeg aldri si meg enig i. Jeg er bare glad i henne.

Og nå er de fem.

Herregud, de er fem. Vi har nemlig fått kattunger. Klarte selvsagt ikke holde henne inne da hun hadde løpetid. (Hun var faktisk helt tullete i den perioden. Helt snålt.)

Men ja. Vi har blitt en storfamilie. På sju - med og uten pels. Samboeren var hjemme alene da fødselen begynte, men etter å ha ringt meg med følgende melding: «Det kom nettopp noe vann ut av ræva hennes», var det bare å sette seg i bilen og komme seg hjem. Tre timer senere var storfamilien et faktum.

Og de er så søøøøøøte. Spesielt etter at de har fått øyne, som bare var for noen få dager siden. Foreløpig ligger de bare i en haug, gjerne oppå hverandre, og piper. Spiser, sover og piper. Og er kjempesøte, da. Heldigvis kan de ikke gå ennå, men jeg frykter at det ikke tar mange ukene før de henger i gardinene og ruller ned trappa.

Da er det mulig jeg må ta meg litt mammaperm.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags