Byutvikling i Moss: Fjord- eller containerby?

Av
DEL

DEBATTOm kort tid er valget over og hvem som skal styre den nye kommunen vil være avklart. De politiske partiene er snart ferdig med å overbevise velgerne om hvorfor du skal gi dem din stemme. Mange er kanskje ikke helt overbevist enda.

Faktum er at dette valget er viktigere enn noen gang. Ikke bare skal to kommuner bli til en, men innbyggerne skal også ta stilling til hva slags by de ønsker seg. Nye Moss vil bli en by med et stort potensial, mye er allerede bra, men mye kan bli bedre. En ting som mange innbyggere etterlyser, er mer liv i sentrumsområdet.

Moss FrP er enig, kommunen har et uforløst potensial som politikerne frem til nå ikke har ønsket å utnytte. Et av de tiltakene vi kan benytte oss av er å frigjøre indrefileten i byen til innbyggerne. Det er nemlig sånn at det flotteste området i Moss er stappfull av containere.

Moss FrP går til valg på å flytte containerhavna til Borg Havn. Vi ønsker å transformere dagens havneområde til en promenade bestående av butikker, cafeer, kiosker, og restauranter. Ikke bare vil dette gi innbyggerne glede og skape liv i sentrum, det vil også bidra til å skape flere arbeidsplasser i kommunen. Samtidig vil vi kunne gjøre om kommunen fra en by som folk bare kjører igjennom, til en by som folk stopper innom og opplever alt vi har å by på.

Hvis du ønsker at Moss skal være en fjordby i stedet for en «containerby», bør du gi din stemme til FrP på valgdagen.

Test deg selv: Hvilket parti er du mest enig med i Nye Moss?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags