Formiddagstur som endte på legevakten etter hundeangrep på Ekholt

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserbrev Siden i vinter har jeg gått min vante tur på 8 km til 1 mil, og slik var det også nå på fredag. Jeg gikk hjemmefra her på Ørejordet, gikk rundt Vansjøstien ved gamle veien til Bredsand fra Årvoll.

I det jeg er ved nye ungdomsskolen i Rygge skal jeg til å gå forbi to mennesker med en Mastiff-hund. Hunden angriper og biter skikkelig i leggen min. Det kommer en annen hundeeier til som også mastiffen angriper, det ender bokstavelig talt med ordbruk som ikke er egnet her.

Jeg måtte til legen for å ta stivkrampesprøyte, slapp å sy og det er jeg takknemlig for, men resultatet er et vondt bein og jeg har nå mistet tre dager trening som jeg er avhengig av.

Denne hunden var i bånd, men båndet var ikke sterkt nok når mastiffen gikk til angrep. Tenk hvis det var et angrep på et barn? Jeg har et håp, når hundeeiere går med sin hund, så pass på hele tiden. Det må gå an å gå ved siden av en hundene deres uten å frykte å bli angrepet.

I ettertid av angrepet så skulle hundeeieren mistet sin hund rett og slett fordi personen hadde null kontroll over den. Opplevelsen jeg hadde på Ekholt  på fredag formiddag var ikke hyggelig, og bør være en vekker for mange hundeeiere der ute!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags