– Lei respektløse hundeeiere

Foto:

Av

Jeg har store problemer med å forstå hvorfor enkelte hundeeiere ikke kan vise den minste form for respekt og høflighet, skriver Tom Mamen Braastad.

DEL

MeningerI mange år har jeg måttet akseptere at hundeeiere legger fra seg posen med hundedritt i min søppeldunk (det er mitt ansvar overfor kommunen og Movar å holde dunkene så reine som mulig. Flere ganger har poser med hundedritt revnet etter at de har blitt lagt i dunken. Det lukter ille, men det er jeg som må vaske dunken!).

Dunkene (papp/papir, glass og metall, restavfall) sto tidligere ved innkjøringen til min eiendom. Jeg merket dunken for restavfall med tydelig klistrelapp og seinere et A4-ark med vennligst å respektere at jeg ikke vil ha hundeposer med hundedritt i min dunk for restavfall. Dette ble ikke respektert.

Vedkommende hundeeier la sist posen med dritt pent inntil og ved SIDEN av restavfallsdunken. Dunkene er nå flyttet cirka 40 meter inn på min eiendom, godt synlige fra huset. Jeg har nå fått vite at poser med hundedritt har blitt plassert i et «stativ» hvor jeg har nummeret til eiendommen. Disse ble respektfullt fjernet av en hyggelig nabo.

Jeg har store problemer med å forstå hvorfor enkelte hundeeiere er så fulle av en hvis mann at de gir totalt faen og ikke kan vise den minste form for respekt og høflighet. Jeg tør ikke love hva jeg gjør om jeg finner ut av hvem det er som gjør dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags