Hjertesukk fra Framnes: – Det er både stygt og sjenerende å se på

HVORFOR? Menendez ber Moss kommune skjule dette avløpsrøret bedre. Nå er det som en flis i fingeren på kyststien, ett lite estetisk inngrep i vakkert naturområde.

HVORFOR? Menendez ber Moss kommune skjule dette avløpsrøret bedre. Nå er det som en flis i fingeren på kyststien, ett lite estetisk inngrep i vakkert naturområde. Foto:

Av

Oppgitt hilsen til Moss kommune fra en meget aktiv badist og kitesurfer fra Strandpromenaden

DEL

LeserbrevSolen stråler og det er påskeferie i Moss. Hver dag i påsken går vi på tur langs Framnes-stranda på Jeløya. Ren idyll ... helt til vi møter på årets nykomling; det nye avløpsrøret.

Røret stikker opp på land og ett godt stykke ut i vannet. Det er både stygt og sjenerende å se på.

Mitt spørsmål er: hvorfor kunne ikke Moss kommune bruke litt mer tid og penger og gravd ned røret for fremtidige generasjoner? Gravingen ville vært ett lite inngrep og strandlinjen ville holdt seg like pen og tilsynelatende uberørt.

Innsyn til røret ligger rett i utsikt hvor mange bilister parkerer på Framnes for å gå på tur langs kyststien til Alby. Røret er som en flis i fingeren på kyststien, ett lite estetisk inngrep i vakkert naturområde.

Håper virkelig at Moss kommune ser «dette» og gjør noe med det, det er ikke for sent å grave seg ned (kyst som fjellvett i påsken)!

Jeg bor selv på strandpromenaden, vi er flere beboere som synes at dette var trist å få på stranden vår.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags