– Toget er ganske enkelt ikke noe man kan stole på, ei heller NSB-løsninger når toget står!

- NSB og BaneNOR feiler gang på gang, og min tillit til deres tjenesteleveranse er lik null (0), skriver Hafto Myre.

- NSB og BaneNOR feiler gang på gang, og min tillit til deres tjenesteleveranse er lik null (0), skriver Hafto Myre. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg en av de mange som ble rammet av togkaoset i ettermiddagsrushet tirsdag 7. august, et kaos som var forårsaket av at «vi klarer ikke å gi grønt lys» som det stod en informasjonsmelding. Altså total svikt i signalanlegget, et signalanlegg som samferdselsministeren informerte om at BaneNOR skulle fremskynde oppdateringer av mens togtrafikken på Østfoldbanen var sommerstengt.

Da må vi som tar toget kunne forvente at signalanlegg og all annen infrastruktur virker - enten leverandøren heter NSB eller BaneNOR.

Da kaoset inntraff tirsdag ettermiddag, hadde jeg allerede opplevd forsinkelse på nær en time mandag morgen og buss for tog (!) tirsdag morgen. Hjemreisen dør-til-dør tirsdag tok fire (4) timer! Det skal ta under 90 minutter.

Onsdag og resten av uken har jeg «haiket» med en ELbil til Oslo og kan konstatere at strekningen dør-til-dør lar seg forsere på en (1) time. Dersom målet er at vi som pendler skal parkere bilen og ta toget, så er minstekravet at infrastruktur en fungerer og at togene går og har bemanning ombord.

NSB og BaneNOR feiler gang på gang, og min tillit til deres tjenesteleveranse er lik null (0).

De siste fem somrene har konseptet bil-for-buss-for-tog fungert utmerket for meg og en medpendler. Dette er en løsning som har vår fulle tillit, og som er det foretrukne valg når man er avhengig av å komme seg på jobb til et angitt tidspunkt eller har andre presserende avtaler.

Toget er ganske enkelt ikke noe man kan stole på, ei heller NSB løsninger når toget står!

Bil er uten tvil best når det gjelder!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags