Opposisjon og posisjon

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Hverdagen er her for den nye politiske ledelsen i Moss. Hverdagen i opposisjon er ikke helt den samme som i posisjon. Vi vet det alle sammen, men det er likevel interessant å registrere. Nå har hverdagen truffet Høyre og Tage Pettersen. Høyre og resten av opposisjonen i Moss gikk relativt kraftig ut under valgkampen om flytting av akuttmottaket ved Sykehuset Østfold Moss til Fredrikstad da saken kom opp. To uker før det kommende fylkes- og kommunevalget var perfekt timing å kaste ut snøret fra aksjonsgruppens side. Naturligvis nappet opposisjonen i Moss.

Del på Facebook

Nappet gjorde det, ikke bare for aksjonsgruppen, men også for opposisjonen som kunne dra inn storfangsten og nå er blitt posisjon. Byens kommende ordfører har nå hatt samtaler med sykehusdirektøren. Etter det møtet opplever vi uttalelsene til den påtroppende ordføreren som mindre bastante. Nå har han fått opplysninger han ikke var klar over og jobben består i å minimalisere tiden mellom nedleggelse i Moss og innflytting på det nye sykehuset på Kalnes.

Høyres posisjonskamerater Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti har forholdt seg disiplinert rolige om akuttmottaket etter valget. Livet i posisjon er ikke helt det samme som livet i opposisjon.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags