Går det ikke an å holde seg til én strand?

Av og

LESERBREV: Vi er flere som bor på Larkollen, vi går turer og bruker strendene i området. Tidligere ble, så vidt vi vet, bare en del av stranden ved Danmark brukt til kiting og windsurfing. Nå har det spredt seg til flere strender.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

DET FLYTER UT Kiterne og windsurferne har flyttet seg fra stranden ved Danmark (bildet) og tatt i bruk Langstranda også. foto karoline guren

DET FLYTER UT Kiterne og windsurferne har flyttet seg fra stranden ved Danmark (bildet) og tatt i bruk Langstranda også. foto karoline guren (Foto: )

DEL

Få MA+ for 99 kroner for 1 måned!

Det ser veldig morsomt ut, men vi lurer på en ting:
Går det ikke an for dere som driver med det å holde dere på én strand?

Nå er dere mange på Langstranda også. Da vi gikk tur der lørdag, var det en haug med telt, og det er flere og flere som både camper og bruker blant annet Langstranda til kiting/windsurfing.

Og den stranda er jo for «solfolket» også. Det er mange barnefamilier som bruker Langstranda, og vi vet at det er flere som er redde for å «slippe barna» på grunn av kiterne og windsurferne. De er redde for at barna ikke skal bli sett, det går jo ganske fort unna når dere driver på.

Er det en mulighet for at dere kan fortsette å holde dere og aktiviteten på den delen av Danmarkstranda der dere holdt til før?

Det hadde vært greit å kunne dele litt på strendene og strandlivet, er ikke dere enige i det også?

 

Artikkeltags