En ynkelig forestilling

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev skrevet av Stein Erik Lauvås, Leder for Østfold Arbeiderparti og Stortingsrepresentant

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ansvarsfraskrivelsen til Østfold Høyre kjenner nå ingen grenser. Det er nesten så en skammer seg på vegne av Østfold Høyre når en ser hvordan fylkesleder i Østfold Høyre, Rene Rafshol og Stortingsrepresentant for Østfold Høyre, Ingjerd Schou forsøker å fraskrive sitt eget partis soleklare ansvar for at flyseteavgiften blir innført og at om lag 1000 arbeidsplasser i Østfold forsvinner. Å påstå at dette ikke er regjeringens ansvar blir ganske enkelt for dumt. Dette er en lite verdig opptreden og det er rett og slett ynkelig å se hvordan Høyre legger all skyld på KRF og Venstre. Fremskrittspartiet og Høyre har ansvaret for denne avgiften, det er et faktum.

Og når vi i tillegg ser at Østfold Høyre prøver å få folk til å tro at Høyre er det partiet som trygger arbeidsplassene i Østfold er jo komikken fullkommen.

Jeg håper Østfold Høyre står fram og tar ansvar for sin egen politikk – slik de nå holder på og løper ifra sitt ansvar gavner ingen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken