Spillet om fylkesvei 120

Fylkesvei 120.

Fylkesvei 120. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Debattinnlegg signert Håvard Jensen (gruppeleder Hobøl og Østfold Frp)

DEL

LeserbrevÅ spille inn forslag til National transportplan(NTP) er en øvelse vi politikere gjør ca. hver 4 år, både lokalt og i fylkene. I Østfold fylke var det enighet om å sende signaler om at vi ønsket at Fylkesvei 120 skulle bli riksvei og legges inn i NTP med behov for oppgradering. Dette varte helt til SPs Grimstad fikk markeringsbehov og fikk flertallet (AP-SV-KrF og MPG) med se på at de kun ønsket denne veien som Rv frem til Elvestad.

De samme partiene flytter også over prioriterte midler fra fv. 120 til en satsing på tunell sikring på Hvaler. Vi i FrP regner med at disse prioriteringen og avgjørelsene er tatt etter samtaler med SP sine lokallag ved denne veien? Slik at dette er forankret SP politikk. Da blir det merkelig å lese at SP i Enebakk og Akershus SP går ut med at de vil satse på Fv. 120 og vil ha den som RV i Akershus.

Hvordan SP samsnakker er ikke vår sak, men vi mener folk bør bli gjort oppmerksomme på SP sitt dobbeltspill og uklarhet i denne saken. FrP og Høyre har jobbet i mange år for å få prioritert midler til denne veien.

Vi noterer oss SP sitt markeringsbehov,men vi hadde satt pris på om de hadde spilt på samme lag over fylkesgrensene,slik at velgerne ikke blir ført «bak lyset»med populistiske utspill.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags