Å utrede et alternativ er eneste vei å gå for å få ro i Moss

Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss (ABBM) med folkemøte på plenen ved Storebro. De vil ha en utredning av flere alternativer til jernbaneløsning gjennom byen. Arild Svenson (til venstre) og Knut Christian Hallan.

Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss (ABBM) med folkemøte på plenen ved Storebro. De vil ha en utredning av flere alternativer til jernbaneløsning gjennom byen. Arild Svenson (til venstre) og Knut Christian Hallan. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL
Ordførenen inviterte til et møte  med Aksjon Bedre Byutvikling Moss hvor han selv satte premissene: Alternativ utredning er ikke tema, dette er vedtatt.Basta! Kjell Kåsin skriver at grensen er nådd, ikke flere aksjoner, please!   Med et folkelig engasjement hvor kansje 95 % av Mossebefolkningen ønsker et annet alternativ enn det AP og Høyreflertallet har diktert, kan jeg forsikre både ordføreren og Kjell Kåsin om at denne saken er så langt fra avgjort.

LeserbrevDet er så langt i fra bare Jonathan Parker og undertegnede som er engasjert.

Vi tør bare å stå frem, vi kaller en spade en spade. Det er snart 6000 aktive på Facebook, utallige forsøk på å komme i tale, underskriftkampanjer, Aksjon Rett Linje, folkemøter, folkevandringer, hundrevis av meningsutviklinger hver eneste dag. 

DETTE ER DEN VIKTIGSTE OG VANSKELIGSTE SAKEN FOR MOSS FREMTID ! Derfor fortsetter engasjementet hos folk flest. Vi vil simpelthen ikke ødelegge byens sjøside med jernbane og containere, vi vil ikke grave opp halve byen, vi vil ikke rive 87 hus, vi vil bli kvitt trafikk helvetet som dreper Moss. Derfor er ikke løpet kjørt, Tage og Kjell. Presset vil bare øke for hver eneste dag!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags