Samferdselsministeren tenner lyset i (lang)tunnelen

Samferdselsministeren tenner lyset i (lang)tunnelen, han bør trekke i nødbremsen!

Samferdselsministeren tenner lyset i (lang)tunnelen, han bør trekke i nødbremsen! Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevSamferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har åpnet for nye utredninger knyttet til det såkalte øst- vest- alternativet på Hamar. I dag kom Statsminister Erna Solberg med gladnyhet til innbyggerne på Hamar. Jernbanen i Hamar kan havne utenfor sentrum.

Moss Avis tok kontakt med Samferdselsdepartementet og stilte spørsmål om det kan bli aktuelt med ytterligere utredninger i Moss også. Ifølge Moss Avis (11. august) avviser statsråden dette, forutsatt at det ikke skjer et «politisk jordskjelv» i Moss.

Det er ikke et jordskjelv som trengs, men godt politisk håndverk og en visjon for Moss bys fremtid!

Dette åpner statsråden for idet han uttaler at «dersom det framkommer ny informasjon som gjør at lokale og regionale myndigheter ber oss revurdere saken, så vil vi drøfte det med Bane NOR og lokale og regionale myndigheter i Østfold». I tillegg understreker ministeren at det er viktig å bygge en jernbane vi kan være stolte av i mange generasjoner.

Vi mener dette faktisk betyr at mye kan og bør skje i denne saken.

Nå er det opp til lokalpolitikerne å vise seg som verdige folkevalgte. Statsråden tenner faktisk lyset i tunnelen for den beste løsningen for Moss by. Han vil raskt ta tak i et nytt vedtak hvis det kommer fra våre lokale politikere. Denne sjansen må lokale og regionale myndigheter gripe nå!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags